+36-70-633-5001 info@bali-gali.com

ismerkedj meg velünk

Rólunk

Aroma Shop BY Bali-Gali Design – 2005 óta…

Ismerj meg minket

Aroma Shop

By Bali-Gali Design

„Távoli kultúrákkal történő ismerkedésünk során mindig foglalkoztatott bennünket, hogyan lehetne egy csipetnyit hazavinni belőlük és megosztani másokkal. Az elmesélt élményeken túl átadni valami maradandót. Valamit, ami jól látható, tapintható. Közzétenni azt a sok csodát, aminek egy része Balin és Thaiföldön éppen nagyon is kézzelfogható. A Távol-kelet két jelentős kézműves régiója bőséggel kínálja portékáját, legyen szó ezüstékszerről, fafaragásról, bútorról, vagy más lakberendezési kiegészítőről. A természetes alapanyagok és az évszázadok óta generációkon át továbbörökített készség a megmunkálásukra magával ragadott és ötletet adott. 2005-ben megalapítottuk üzletünket, aminek a Bali – Gali Design nevet adtuk. Ezzel egy időben elkezdtük gondosan összeválogatni árukészletünket.

A kézműves tárgyak maguk mesélnek. Korokról, emberekről, szokásokról. Így túl azon, hogy otthonunkat díszítik vagy funkcionálisan kiszolgálják, különleges hangulatukkal messzi tájakra repítenek gondolatban. Végül mottónkból vált küldetésünk; „Ablakot nyitni a nagyvilágra”.

Ha ezen az ablakon kihajolunk, varázslatos élményben lesz részünk; természetes alapú füstölők és olajok illata lengi be a tájat. A virágos, fűszeres, gyógynövényes aromákat az Aroma Shop logójával láttuk el, így jelezve a minőséget és egyedi válogatást Indiából.

bali gali design
Füstölő Pécs
Mandala Pécs
Vizipipa Pécs
Ajándéktárgy Pécs
Swarovski Pécs

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Email

info@bali-gali.com

Telefon

+36-70-633-5001