+36-70-633-5001 info@bali-gali.com

Jó helyen jársz

Füstölő Pécs

Aroma Shop BY Bali-Gali Design – 2005 óta…

Füstölő Pécs

Aroma Shop

By Bali-Gali Design

A füstölő által a helyiségbe elterjedő illat különleges hangulatot áraszt. Megnyugvás, elcsendesedés, a meditáció közelsége… Általában ezek jutnak eszünkbe, de rengeteg féle füstölő létezik és illatanyagtól függően számos érzetet, hangulatot képesek elővarázsolni.

A füstölő nem csupán illatanyag, hanem spirituális kellék, illata, aromaterápiás hatása miatt jótékonyan befolyásolja az érzelmi állapotot. Segít megtisztítani az elmét, harmonizálja testlélek-szellem kapcsolatát. Oldja a stresszt, pozitív energiával és gondolatokkal tölti be a teret, ezáltal nyitottá és megértővé tesz.

Ha füstölő Pécs a keresésed tárgya, jó helyen jársz, nézz be hozzánk, várunk szeretettel.

meditációs füstölő

Milyen füstölőket találsz nálunk

Füstölőpálcák:

A füstölőpálcák nagyon elterjedtek a világon, nálunk is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek sokféel és különleges illataiknak köszönhetően. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő aromát, mert rengeted fajta és gyártó található, akik füstölőpálcát gyártanak. Még akkor is ha két azonos illatmegjelöléssel próbálunk ki füstölőt, egy kis eltérést biztosan érezni fogunk. Ennek oka, hogy számos összetevő is befolyásolja a füstölő illatát.

A füstölők kizárólag növényi alapanyagokból, (gyantákból, szárított, majd porosított növényi részekből) készítenek egy úgynevezett massala-t (ez a füstölő keverékek összefoglaló neve), amit kézzel sodornak egy kis bambuszpálcára.

Visszaáramló kúpfüstölő:

A visszaáramló kúpfüstölők, növényi összetevőkből állnak, melyekhez természetes olajat adnak. A füst ettől elnehezedik és nem csak felfelé száll, hanem lefelé is hömpölyög. Kicsit olyan hatást kelt, mint egy vízesés. Figyeljünk arra, hogy megfelelő tartóban használjuk! Ha nem jó a kialakítása, nem tud áramolni a füst.

Füstölő Pécs

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Email

info@bali-gali.com

Telefon

+36-70-633-5001