+36-70-633-5001 info@bali-gali.com

Jó helyen jársz

Mandala Pécs

Aroma Shop BY Bali-Gali Design – 2005 óta…

Mandala Pécs

Aroma Shop

By Bali-Gali Design

A mandala egy olyan művészeti és szimbolikus forma, amely számos kultúrában és vallási hagyományban szerepel, de valóban a buddhista és hindu kultúrákban terjedt el leginkább. A szó eredete szanszkrit, és jelentése “kör”, “ív” vagy “korong”. A mandalák körkörösen szimmetrikus képek, amelyek különböző aspektusokat vagy szinteket szimbolizálnak a világegyetemben.

Ha mandala Pécs a keresésed tárgya, jó helyen jársz, nézz be hozzánk, várunk szeretettel.

mandala

Hogyan értelmezik a mandalákat

A mandalákat két fő módon értelmezik:

Vizuális ábrázolás a világegyetemről:

A mandalák azt a hiedelmet közvetítik, hogy a világegyetem különböző aspektusait vagy dimenzióit jelenítik meg. Ezek a képek gyakran szimmetrikusak és geometriai mintákat tartalmaznak, amelyek az univerzum rendjét és szépségét tükrözik. Az elkészítésük és nézésük is meditatív tapasztalat lehet, amely segít az embernek kapcsolatot teremteni az univerzummal.

Gyakorlati útmutató a szellemi-lelki fejlődéshez:

Ezenkívül a mandalákat használják az ázsiai hagyományokban meditáció és szellemi-lelki fejlődés eszközeként. Az egyes mandalák különböző jelentésekkel és szimbólumokkal rendelkezhetnek, amelyek segítenek a meditálónak elmerülni egy adott témában vagy elérni belső harmóniát és megértést. A mandala lehet egyfajta “belső iránytű”, amely útmutatást nyújt a meditáció során.

Mandala Pécs

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Email

info@bali-gali.com

Telefon

+36-70-633-5001